Zaterdag 9 december gaat het dak eraf.

Rock Night in De Oale Stee Barger-Oosterveld Emmen. Met als headliner De Rockcoverband THE STREETS. The Clash of the Coverbands.
Samen met FOOLS en DAMN. Een avond vol Rockmuziek!

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Lvn9bPn48U0
Repertoir Metallica, Guns ’n Roses, Muse, Rage against the Machine, Faith no More, Led Zeppelin, Motorhead, The Police, U2, Neil Young, Editors, Black Sabbath, Pearl Jam en meer van dit genre.

THE STREETS Best Rockcoverband of the Benelux 2017
Na het debuut in het Hart van Alem staan ze in het voorprogramma van de Dijk, rockten ze diverse cafés en pubs in Nederland en toerden door Duitsland, Zwitserland en in 2015 zelfs door Engeland en Schotland! In 2016 is het avontuur in The Clash of the Coverbands gestart en parallel het avontuur van de play-offs van Oerrock, naast dat ze wederom in het voorprogramma van De Dijk staan.
Op 22 april 2017 is hun nieuwe single gereleased: SEVEN NATION DREAMS. Check them out:
https://youtu.be/Lvn9bPn48U0 www.the-streets.nl

DAMN Winnaar van de publieksprijs Metal Battle Drenthe
Na de battle touren ze door Drenthe, met als hoogtepunt het Occultfest in Hoogeveen waar ze zullen openen voor Heidevolk.
Onlangs is hun single THE BEASTS AT NIGHT gelanceerd.

FOOLS Met een drukke agenda na Old School Rock Night Erica, Vaartpop, De Nacht op Erica, Triathlon Klazienaveen, Concert in Drentsche Schans sluiten ze het jaar af in Emmen.

Voorverkoop kaarten á 7,50 zijn te verkrijgen bij Zalencentrum De Oale Stee, Splitting 55 in Barger-Oosterveld of online via www.rockonbookings.nl
Aan de kassa 10,00